Fuerteventura
16°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 72%
Windkracht: 3m/s NW
Max 18 • Min 14
17°
Di
18°
Wo
18°
Do
19°
Vr
19°
Za
Weather from OpenWeatherMap

Populaire accommodaties Fuerteventura

ONZE TIPS VOOR EEN GESLAAGDE AVOND UIT IN CORRALEJO

Corralejo wint de laatste jaren weer aan populariteit,in dit artikel vind je onze uitgaanstips voor een geslaagde stapavond! Uiteraard zijn er veel meer pareltjes te vinden, in en rond Corralejo. Wij zullen in ieder geval de komende tijd nog veel meer tips met jullie gaan delen!

Boek nu een snelle reis naar Fuerteventura bij TUI!

Boek nu!

In Corralejo begint het nachtleven op gang te komen na elf uur. Een van de redenen hiervan is dat Spanjaarden vrij laat eten.

Starten bij Kactus!

Een prima locatie om je avond te beginnen is het terras van Kactus. Je kan dit cafe vinden op het muziekplein, vlakbij de haven, waar overal live-muziek wordt gespeeld. Kactus heeft een leuk terras aan de straat en een dakterras waar je een prachtig uitizcht hebt over het gehele plein. De cocktails zijn hier ook heerlijk!

Volgende halte: Tequilla en bananen;)

Na een ontspannen begin bij Kactus vervolg je de tocht naar de promenade. Hier vind je twee bars: Tequila en Bananas. In Tequila wordt vaak live muziek gespeeld en heb je een leuke lounge-hoek met een prachtig zeezicht.

Bananas heeft 2 terrassen. Boven is een leuke bar met surfers die maar 1 gespreksonderwerp hebben… En beneden zijn locale house-DJs en waar je kunt dansen. Deze DJ-s zijn er op vrijdag en zaterdag,. Op andere dagen is Bananas een lounge-bar. Banana’s is erg gemoedelijk en de sfeer is ontspannen.

Boek nu een snelle reis naar Fuerteventura bij TUI!

Boek nu!

Spaanse gezelligheid met een Nederlands tintje: Bar Bugaloo

Wanneer je de boulevard verder afloopt richting de hoofdstraat, kom je vanzelf uit bij Cantante en bar Bugaloo. De Bugaloo is een gezellige internationale bar met zeezicht, live-muziek en Nederlandse eigenaar Frans.

Mocht je zin hebben in salsa dansen dan kun je terecht bij de buurman Cantante waar op zaterdag live salsa wordt gezongen en de mensen op Buenavistasocial Club muziek swingen tot sluitingstijd.

Afsluiten bij de Waikiki

Waikiki is een stukje lopen en ligt aan het strand richting midden hoofdstraat.Onze tip is om hier laat op de avond naartoe te gaan, bij voorkeur als je al een aantal drankjes op hebt en nog even wilt dansen;)

Het heeft een groot open terras en een even grote dansvloer dus als je even niet tegen de drukte kan ga je buiten zitten en kun je nog een Argentijnse hotdog eten. De muziek is mainstream en aangezien het de enige plek is die open blijft tot een uur of 05.00 is het een concentratie van nachtbrakers die nog lang niet naar huis willen.

Als Waikiki dicht is wordt het echt tijd om naar huis te gaan , maar als je daar nog niet aan toe bent kun je altijd wel een gezellig koffieshopje vinden of gewoon op het strand chillen.

Waikiki beach club

About the Author

By Geert / Administrator

on mei 30, 2016