Fuerteventura
17°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 67%
Windkracht: 1m/s W
Max 18 • Min 14
17°
Di
17°
Wo
18°
Do
18°
Vr
19°
Za
Weather from OpenWeatherMap

Populaire accommodaties Fuerteventura

fuertestrand

STRANDEN FUERTEVENTURA DE MOOISTE VAN EUROPA

Wij liefhebbers wisten het allang maar gebruiker van Tripadvisor hebben het onlangs bevestigd. In een onderzoek waarin gevraagd werd naar de mooiste stranden van Europa had dit prachtige eiland zelfs twee noteringen.  Het strand Ses Illetes op Formentera werd als beste beoordeeld.

 

Stranden Fuerteventura: El Cotillo

Op een hele knappe 4e plek stond El Cotillo de eerste van de twee stranden. Fuerteventura kent vele prachtige stranden, El Cotillo dankt zijn notering onder andere aan de prachtige lagunes. Mensen die hier al geweest zijn weten direct welke plekken we hier bedoelen. Zo heb je iets buiten het dorpje een grote lagune met aan de rand nog twee grote villa‚Äôs. Als het water hier laag staat dan is het absoluut een aanrader om met een paar goede slippers aan over de rotsen richting de zee te lopen. Tussen de rotsen blijft een deel van het water staan waardoor je hier uren kan kijken naar de kleine en grotere vissen die hier nog rondzwemmen.

fuertestrand

Vakantie deals van TUI

Stranden Fuerteventura: Playa de Cofete

Op de zesde plek van het tripadvisor onderzoek staat Playa de Cofete. Een prachtige spot bij Morro del Jable waar wij geen genoeg van kunnen krijgen. Het uitgerekte hagel witte zandstrand waar geen einde aan lijkt te komen. De weg er naartoe is misschien zelfs al de moeite waard. Het laatste stuk rij je parallel aan de zee en heb je een fantastisch uitzicht. Vanuit onze thuisbasis Corralejo duurt het ongeveer anderhalf uur. Het laatste stukje is extra avontuurlijk omdat je om het strand te bereiken over onverharde wegen moet rijden. Wel is het belangrijk om te weten dat het zwemmen in zee hier wordt afgeraden, er staat namelijk vaak een sterke stroming. Door het open en onbeschutte karakter van dit strand is het ook niet onverstandig om een parasol in de achterbak te doen.

fuertestrand

Vakantie deals van TUI

Het volledige overzicht van alle europese stranden uit dit Tripadvisor onderzoek ishier te vinden. Ga je binnenkort op vakantie naar Fuerteventura en verblijf je in Corralejo lees dan ook vooral ons artikel over de mooiste stranden van Corralejo.

About the Author

By Geert / Administrator

on feb 21, 2016