Even niet op vakantie? Dan thuis de bbq maar aan!

Op dit moment is het even niet anders, een lekkere vakantie naar Fuerteventura zit er helaas nu niet in.  En dat terwijl dit juist een fantastische periode is om op vakantie te gaan. In Nederland is het nog net geen strandweer maar in plaatsen als Corralejo is het nu heerlijk vertoeven. Dat gezegd hebbende, op dit moment zijn er ergere dingen waar we ons druk over moeten maken. Om de pijn enigsinds te verzachten heeft een van onze partners een leuke actie opgezet zodat wij toch een beetje de zomer in huis kunnen halen.

 

Bekijk nu het BBQ vlees assortiment van Bollensteak

lekker BBQ'en

Bestel een BBQ vlees pakket bij Bollensteak 

<br><Br>

We kunnen dan wel tijdelijk niet naar het strand of op vakantie. Gelukkig kunnen we de zomer in huis halen door in de tuin de bbq aan te steken. Samen met onze partner Bollensteak staken we de koppen bij elkaar om een leuke actie op poten te zetten. Die actie is eigenlijk heel erg simpel. Alle bezoekers van Fuerteventura.nl krijgen exclusief een korting van 10% op het gehele assortiment en dus ook het bbq vlees van Bollensteak!

Krijg 10% korting door gebruik van de kortingscode: fuerteventura

De actie werkt vrij overzichtelijk. Kies het vlees dat jij op de bbq wilt leggen, zoals een Tomahawk steak, Entrecote of Cote de Boeuf en plaats deze in het winkelmandje. Ga vervolgens naar afrekenen en vul daar de kortingscode in:  fuerteventura

 

bbq vlees van bollensteak

 

Over Bollensteak

 

Wij werken uiteraard niet zomaar met elke partij samen. Onze keuze om met Bollensteak te werken komt voor uit het feit dat het echte slagers zijn. Al jaren leveren deze jongens aan bekende restaurants en strandpaviljoens door heel nederland . Sinds kort leveren ze nu ook aan consumenten wat het mogelijk maakt om restaurant kwaliteit thuis op het bord te krijgen. Je dagelijkse vlees bezorgen ze thuis maar ook mooi BBQ vlees zoals spareribs of hamburgers bezorgen ze gekoeld thuis aan de deur. Begin je al trek te krijgen? Wij wel in iedergeval. 

een van de bbq pakketten

About the Author

By lennart / Administrator

on mrt 29, 2020